Su di noi

ONE je agencija za nekretnine u Bujama. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Agencija za nekretnine ONE na raspolaganju je klijentima za usluge posredovanja u prodaje svih vrsta nekretnina naročito na područu sjeverozapadnog dijela Istre, a u ponudi imamo i nekretnine na širem području.

Agencija za nekretnine ONE nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

Agencija za nekretnine ONE je fokusirana na izvrsnost, i krajnji cilj - imati zadovoljne klijente. Oduvijek smo radili na obrazovanju i stručnom usavršavanju cijelog tima, te smo danas poznavaoci svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

ONE agencija za nekretnine
Digitronska 5, Buje
OIB: 30889697227

Termini di servizio
Questo sito Web sta lasciando "cookie" sul tuo computer ai fini della navigazione dei contenuti e della raccolta di statistiche di utilizzo anonime. Usando questo sito web confermi di essere d'accordo con questo.