About Us

ONE je agencija za nekretnine u Bujama. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Agencija za nekretnine ONE na raspolaganju je klijentima za usluge posredovanja u prodaje svih vrsta nekretnina naročito na područu sjeverozapadnog dijela Istre, a u ponudi imamo i nekretnine na širem području.

Agencija za nekretnine ONE nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

Agencija za nekretnine ONE je fokusirana na izvrsnost, i krajnji cilj - imati zadovoljne klijente. Oduvijek smo radili na obrazovanju i stručnom usavršavanju cijelog tima, te smo danas poznavaoci svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

ONE agencija za nekretnine
Digitronska 5, Buje
OIB: 30889697227

Terms of Service
This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.