Über uns

ONE je agencija za nekretnine u Bujama. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Agencija za nekretnine ONE na raspolaganju je klijentima za usluge posredovanja u prodaje svih vrsta nekretnina naročito na područu sjeverozapadnog dijela Istre, a u ponudi imamo i nekretnine na širem području.

Agencija za nekretnine ONE nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

Agencija za nekretnine ONE je fokusirana na izvrsnost, i krajnji cilj - imati zadovoljne klijente. Oduvijek smo radili na obrazovanju i stručnom usavršavanju cijelog tima, te smo danas poznavaoci svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

ONE agencija za nekretnine
Digitronska 5, Buje
OIB: 30889697227

Nutzungsbedingungen
Diese Website hinterlässt "Cookies" auf Ihrem Computer zum Zweck der Inhaltsnavigation und anonymisierten Nutzungsstatistiken. Durch die Nutzung dieser Website bestätigen Sie, dass Sie dem zustimmen.